AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurtma ipi görmek

Kahve falında uçurtma ipi görmek

Kahve falında uçurtma ipi görmek hastalığının düzeleceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurtma ipi gördüyseniz:

  • İşlerinizi uygulamayı kolaylaştıracak veya yeteneklerinizi göstermenize yardım edebilecek yöntemler geliştirmek üzeresiniz.

Kahve falında uçurtma ipi görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında iple uçtuğunu görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havada iple sallanmak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ip atladığını görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz iple örgü örmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında renkli yumak ip görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çok ip görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kendir ipi görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir