AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan koyun görmek

Kahve falında uçan koyun görmek

Kahve falında uçan koyun görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, kazancın daha da artacağına, sıkıntı yükleneceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan koyun gördüyseniz:

  • Jest veya yardım talebiniz olan kişiler için gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Kahve falında koyunun uçtuğunu görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan koyun görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve ve koyun görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında koyunun yumurtladığını görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında at ve koyun görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında merinos koyunu görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında koyunlarını kaybetmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan ve koyun görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir