Kahve falında uçan kayık görmek

Kahve falında uçan kayık görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan kayık gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gücünüzü sınayabilir.

Kahve falında uçan kayık görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük kayık görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayıkla gezmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayıkla balık tutmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, hainlik yapacağına inanılır.

Kahve falında denizi kayıkla geçmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle kayığa binmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalettir.

Kahve falında nehirde kayığa binmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ırmakta kayıkla gezmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir