AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlarla uçtuğunu görmek

Kahve falında kanatlarla uçtuğunu görmek

Kahve falında kanatlarla uçtuğunu görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanatlarla uçtuğunu gördüyseniz:

  • Katılımcı olmak gelecek fırsatlara bahane yaratabilir.

Kahve falında kanatsız uçtuğunu görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına işaret eder.

Kahve falında kanatlanıp uçtuğunu görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına alamet eder.

Kahve falında uçan kanatlı beyaz at görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanatlı uçan at görmek hasta ve zor geçireceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine inanılır.

Kahve falında uçan kanatlı at görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında kanat takıp uçtuğunu görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanatlarla uçtuğunu görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulur.

Kahve falında uçan beyaz kanatlı at görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir