AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakla yolculuk yapacağını görmek

Kahve falında uçakla yolculuk yapacağını görmek

Kahve falında uçakla yolculuk yapacağını görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sıkıntılarından arınacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçakla yolculuk yapacağını gördüyseniz:

  • Finansal bir teklif düşünmeye değer olabilir.

Kahve falında uçak yolculuğuna hazırlanmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına delalettir.

Kahve falında uçakla yolculuk yapmak kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında uçak yolculuğuna çıkmak mal ve para sahibi olacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçakla yolculuk yapacağını görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, işlerinde atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçakla yolculuk yaptığını görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, hak yoluna döneceğine delalettir.

Kahve falında uçak yolculuk yapmak adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında yolcu uçağının düştüğünü görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçak yolculuğu yaptığını görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir