AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak yapmak

Kahve falında uçak yapmak

Kahve falında uçak yapmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişiye hep umut olacağına, zengin olunacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, bir şeyden zarar görmeye, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına işaret eder.

Kahve falında uçak yapmak gördüyseniz:

  • Bazı sırlarınız sizi sevmeyen kimselere taşınabilir.

Kahve falında uçakta yolculuk yapmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, şaşkın olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçakla iniş yapmak stresini ve yorgunluğunu atacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında uçak yapmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında uçak seyahati yapmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçak yolculuk yapmak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında uçak yolculuğu yapmak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kağıttan uçak yapmak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında uçakla yolculuk yapmak tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir