AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak hediye almak

Kahve falında uçak hediye almak

Kahve falında uçak hediye almak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına işaret eder.

Kahve falında uçak hediye almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları fazla abartmanız veya fazla hafife almanız durumunda duygusal konular yükselebilir.

Kahve falında uçak hediye almak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında jet uçağına binmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında uçak beklediğini görmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt uçak görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçağı uçarken görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine tabir olunur.

Kahve falında savaş uçağı kullanmak çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah uçak görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçağa bineceğini görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir