Kahve falında uçak gemisi görmek

Kahve falında uçak gemisi görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, kendi işine sahip olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçak gemisi gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Kahve falında uçak gemisi görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, düzenin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında gemi uçak görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nehirde gemi görmek geri planda kalacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni gemi görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında denizde gemiyle gezmek umutsuzluk yaşanacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yan yatan gemi görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına rivayet eder.

Kahve falında gemide sallanmak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında gemiyi kurtarmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top