AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak düşürmek

Kahve falında uçak düşürmek

Kahve falında uçak düşürmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, maddi zarara gireceğine, zengin için yoksulluğa, dertlerden kurtulmaya, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, isteklerinize kavuşacağınıza delalet eder.

Kahve falında uçak düşürmek gördüyseniz:

  • Size danışmanlık yapmak isteyen veya önerilerde bulunan kişiler olabilir, dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında düşen savaş uçağı görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında uçak düşürmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında bindiği uçağın düştüğünü görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında uçakta düştüğünü görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında düşen uçakta olmak bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri uçak düştüğünü görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanarak düşen uçak görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına alamet eder.

Kahve falında yolcu uçağının düştüğünü görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir