AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak binmemek

Kahve falında uçak binmemek

Kahve falında uçak binmemek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçak binmemek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konulara zaman ayırmanız gerekebilir veya yakın çevrenizden kişilerle birlikte yapacağınız planlara ağırlık verebilirsiniz.

Kahve falında uçakta olduğunu görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçakla bir yere gittiğini görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, rızkın çoğalacağına yorulur.

Kahve falında uçağı yerde görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz bir uçak görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçağa binmek istemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçağın yandığını görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir uçak görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kısmetin ve talihin açılacağına delalettir.

Kahve falında uçağın kalkışını görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir