AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanı hastanede görmek

Kahve falında babanı hastanede görmek

Kahve falında babanı hastanede görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yarınlara bakacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında babanı hastanede gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirisiniz.

Kahve falında anne ve babayı hastanede görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, rahat rahat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını hastanede görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı hastanede görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında babasını hastanede görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı hastanede görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında babanı hastanede görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ölen babayı hastanede görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastaneye ziyarete gitmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir