AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağı kullanmak

Kahve falında uçağı kullanmak

Kahve falında uçağı kullanmak o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, anne babaya müjde verileceğine işarettir.

Kahve falında uçağı kullanmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık arkadaşlıklar veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında uçak kullanmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin uçak kullandığını görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında savaş uçağı kullanmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında uçak kullandığını görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz uçak kullanmak yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçağı kullanmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalettir.

Kahve falında silah kullandığını görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayı hızlı kullanmak büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir