AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane güvercin görmek

Kahve falında üç tane güvercin görmek

Kahve falında üç tane güvercin görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç tane güvercin gördüyseniz:

  • Maddi, romantik veya diğer alanlardaki girişimlerinizde hareketlilik söz konusu olabilir.

Kahve falında iki tane beyaz güvercin görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında iki tane güvercin görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında üç tane güvercin görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına inanılır.

Kahve falında iki tane düğün görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahve tanesi görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane kuran görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane soba görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında iki tane anne görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir