AnaSayfa / Genel / Kahve falında tv kumandası görmek

Kahve falında tv kumandası görmek

Kahve falında tv kumandası görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, asık yüzlerin güleceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yeni bir yol tutulacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tv kumandası gördüyseniz:

  • Kadınlar, dikkatli olun.

Kahve falında uzaktan kumanda görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına inanılır.

Kahve falında tv kumandası görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine işaret eder.

Kahve falında uzaktan kumandalı araba kullanmak karlı işler alacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına inanılır.

Kahve falında televizyon kumandası görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet eder.

Kahve falında kumandası görmek yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında uzaktan kumandalı araba görmek yakında işlerinin aksayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumanda görmek önünü göremez olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet eder.

Kahve falında kumandalı oyuncak araba görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir