AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumanda görmek

Kahve falında kumanda görmek

Kahve falında kumanda görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, keyifli günler geçireceğine, başarılarının düşeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işarettir.

Kahve falında kumanda gördüyseniz:

  • Olaylara dahil olup olmamak istediğiniz konusunda daha fazla düşünmelisiniz.

Kahve falında uzaktan kumandalı araba kullanmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında kumanda görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kumandalı oyuncak araba görmek diplomalarının artacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında uzaktan kumandalı araba görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına inanılır.

Kahve falında tv kumandası görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan kumanda görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında televizyon kumandası görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumandası görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir