AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu yemek

Kahve falında tuzlu yemek

Kahve falında tuzlu yemek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, hastalıkların şifa bulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çok iyi işler yapılacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında tuzlu yemek gördüyseniz:

  • Sizin son derece akılcı yaklaşımlar gösterdiğiniz durumlara diğer insanlar ters açılardan bakabilirler.

Kahve falında yemeğe tuz dökmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tuzlu peynir yemek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tuzlu baklava yemek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine yorulur.

Kahve falında tuzlu yemek yapmak eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yemeğe çok tuz atmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu helva yemek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu bir şey yemek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tuzlu börek yemek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir