AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı banyoda görmek

Kahve falında babayı banyoda görmek

Kahve falında babayı banyoda görmek sevinçli bir hayat süreceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, kazancının çoğalacağına, büyüleyeceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayı banyoda gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlere açık olmamak veya kabalaşmak yararlı sonuçlar doğurmayabilir.

Kahve falında babasını banyo yaptırmak kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babayı banyo yaptırmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını banyo yaparken görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına işaret eder.

Kahve falında babaya banyo yaptırmak sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı banyoda görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın banyo yaptığını görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı banyo yaparken görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında babasını banyoda görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir