AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını banyoda görmek

Kahve falında babasını banyoda görmek

Kahve falında babasını banyoda görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasını banyoda gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz, sonuna kadar takip etmelisiniz.

Kahve falında babasını banyoda görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine alamet eder.

Kahve falında babaya banyo yaptırmak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babayı banyo yaparken görmek elindekini de bitireceğine, düşmanına galip geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayı banyoda görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalet eder.

Kahve falında babayı banyo yaparken görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babayı banyo yaptırmak kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında babasını banyo yaptırmak şifa göreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında babanın banyo yaptığını görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir