AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüy çıktığını görmek

Kahve falında tüy çıktığını görmek

Kahve falında tüy çıktığını görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, çok daha mutlu olunacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında tüy çıktığını gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yüzünde tüy çıktığını görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzde tüy çıktığını görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tüy çıktığını görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda tüy görmek huzura erileceğine, hırsızlık yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüysüz hindi görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, bereketli bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bacak tüylerini tıraş etmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tüylü acur görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, öfkeli hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızda tüy görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir