AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette tavşan görmek

Kahve falında tuvalette tavşan görmek

Kahve falında tuvalette tavşan görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, karanlıkların aydınlanacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hak yolunu tutacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette tavşan gördüyseniz:

  • Kendi hayatınıza odaklanın.

Kahve falında tuvalette tavşan görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında tavşan ve yavrularını görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına delalet eder.

Kahve falında kutuda tavşan görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bembeyaz tavşan görmek işlerinden feragat edeceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında tavşan pişirmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında tavşanlar görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin tavşan olduğunu görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğan tavşan görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir