AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan çiçek koparmak

Kahve falında ağaçtan çiçek koparmak

Kahve falında ağaçtan çiçek koparmak anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan çiçek koparmak gördüyseniz:

  • Ektiğiniz tohumların karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında beyaz çiçekli ağaç görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ağaç çiçeği görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın çiçek açtığını görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında çiçek açmış elma ağacı görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işlerini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan çiçek koparmak bol hayır duası alınacağına, kafasının sakinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçta pembe çiçek görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, alanında marka bir isim olacağına işarettir.

Kahve falında çiçek açmış kiraz ağacı görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta çiçek görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, önemli yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir