AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete ekmek

Kahve falında tuvalete ekmek

Kahve falında tuvalete ekmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine yorulur.

Kahve falında tuvalete ekmek gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu geliştirmenizi sağlayacak önemli bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında ekmekle tuvalete girmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete ekmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette ekmek yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete düşmüş ekmek görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, güç ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeği tuvalette görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işarettir.

Kahve falında tuvalette ekmek toplamak insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette ekmek yediğini görmek çok zarar göreceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde ekmek görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir