Kahve falında babaya anahtar vermek

Kahve falında babaya anahtar vermek çok kötü günler geçirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında babaya anahtar vermek gördüyseniz:

  • Duygusal yüzleşmeler sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında babasından anahtar almak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babadan anahtar almak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan anahtar almak kendisini yıpratacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babaya anahtar vermek çok güzel işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babadan anahtar almak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Kahve falında kayıp anahtarı bulmak hayata karşı cesaretleneceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında araba ve anahtar görmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşından anahtar almak kısmetlerinin bollaşacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir