AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuttuğun takımın yenilmesini görmek

Kahve falında tuttuğun takımın yenilmesini görmek

Kahve falında tuttuğun takımın yenilmesini görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuttuğun takımın yenilmesini gördüyseniz:

  • Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Kahve falında tuttuğun takımın yenilmesini görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında tuttuğu takımın yenildiğini görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuttuğun takımın yendiğini görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tuttuğu takımı görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni koltuk takımı almak kötü kişilerden uzak durulacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işarettir.

Kahve falında yeni koltuk takımı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni takım elbise almak sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yeni takım elbise giymek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, başarı ve zafer kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir