AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının yılan öldürdüğünü görmek

Kahve falında babasının yılan öldürdüğünü görmek

Kahve falında babasının yılan öldürdüğünü görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında babasının yılan öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında babasının yılan öldürdüğünü görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasını yılan soktuğunu görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baba öldürmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının öldüğünü görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının öldüğünü ve tekrar dirildiğini görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, düşmanlarına da dost olacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın öldürüldüğünü görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında babayı öldü görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanızın öldüğünü duymak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir