AnaSayfa / Genel / Kahve falında şekerli türk kahvesi içmek

Kahve falında şekerli türk kahvesi içmek

Kahve falında şekerli türk kahvesi içmek herkesin takdirini toplayacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında şekerli türk kahvesi içmek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza, özel yaşamınıza ya da sizin için önemli herhangi bir konuya ilişkin teklif veya önerileriniz ilgi çekmeye ya da destek görmeye başlayabilir.

Kahve falında şekerli türk kahvesi içmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ticaretinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı türk kahvesi içmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında bol köpüklü türk kahvesi içmek zengin olunacak bir işe girileceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında türk kahvesi içmek onları gücendireceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında türk kahvesi yapmak içmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, düşmanlarını kaybetmeye inanılır.

Kahve falında türk kahvesi yapıp içmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında türk kahvesi yapmak ve içmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına delalettir.

Kahve falında köpüklü türk kahvesi içmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir