AnaSayfa / Genel / Kahve falında türk kahvesi vermek

Kahve falında türk kahvesi vermek

Kahve falında türk kahvesi vermek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işarettir.

Kahve falında türk kahvesi vermek gördüyseniz:

  • Bazıkişilerin hareketleri sizi şaşırtabilir.

Kahve falında toz türk kahvesi görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına tabir olunur.

Kahve falında türk kahvesi taşırmak hanesindeki rızkın da artacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında türk kahvesi dağıttığını görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpüklü türk kahvesi görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında cezvede türk kahvesi görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında türk kahvesi dağıtmak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında türk kahvesi pişirdiğini görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Kahve falında türk kahvesi vermek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, onunla yaşamını birleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir