AnaSayfa / Genel / Kahve falında türk kahvesi almak

Kahve falında türk kahvesi almak

Kahve falında türk kahvesi almak hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türk kahvesi almak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Kahve falında köpüklü türk kahvesi yapmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında türk kahvesi vermek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında birine türk kahvesi yapmak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü türk kahvesi görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşette türk kahvesi görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında türk kahvesi yapmak içmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında kuru türk kahvesi görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türk kahvesi dağıttığını görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir