AnaSayfa / Genel / Kahve falında türkiye bayrağı görmek

Kahve falında türkiye bayrağı görmek

Kahve falında türkiye bayrağı görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına, üzgün ve hasta olacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında türkiye bayrağı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu garanti altına almak için uğraşmanız gerekiyor.

Kahve falında türk bayrağının yandığını görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında elinde türk bayrağı görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah türk bayrağı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında türk bayrağına sarılı cenaze görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına rivayet eder.

Kahve falında türk bayrağı asmak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde türk bayrağı görmek işlerinin çoğalacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil türk bayrağı görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, dik durmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında türk bayraklı mezar görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yapılan ahlaksız davranışlara alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir