AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede evliya görmek

Kahve falında türbede evliya görmek

Kahve falında türbede evliya görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, büyük paralar kazanılacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında türbede evliya gördüyseniz:

  • yanlız bir plan varsa onu ertelemenize neden olabilir.

Kahve falında evliya türbesini ziyaret etmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliya türbesi ziyaret etmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya türbesinde dua etmek işinin yoluna gireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında evliya türbesi görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbede evliya görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyaların türbesini görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine yorulur.

Kahve falında türbe evliya görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine işarettir.

Kahve falında evliya türbesine gitmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir