AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbe adı görmek

Kahve falında türbe adı görmek

Kahve falında türbe adı görmek gönlünce harcama yapmasına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işarettir.

Kahve falında türbe adı gördüyseniz:

  • Kontrollü kalabilmek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında türbe adı görmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin adını duymak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ad soyad yazmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yer adı görmek varlık içinde yaşayacağına, kazanca kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında adını soyadını görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adıyla çağrılmak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında evleneceğin kişinin adını görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin adını sayıklamak artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir