AnaSayfa / Genel / Kahve falında trenden ezilmek

Kahve falında trenden ezilmek

Kahve falında trenden ezilmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, sağlık içinde yaşanacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, yüksek tahsil yapacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında trenden ezilmek gördüyseniz:

  • Esnek düşünmeli, zararsız değişiklikler yapmaktan korkmamalısınız.

Kahve falında trende kaybolmak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trende yolculuk görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına yorulur.

Kahve falında trende ezilmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında trende görmek dertlerin artacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında trende olmak yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında trenden düşmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trende asker görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini trende görmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir