AnaSayfa / Genel / Kahve falında trende olmak

Kahve falında trende olmak

Kahve falında trende olmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işarettir.

Kahve falında trende olmak gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı delil veya ipuçları ya da bilgiler elinize geçmeden yorum yapmamalısınız.

Kahve falında trende seyahat ettiğini görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında trende yangın görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trenden inmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında trenden indiğini görmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, bir akrabadan hata görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında trende ağlamak çok büyük sevinçler yaşayacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında trende tuvalet görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında trende gelin görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trende yemek yemek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, aklına giren şeytana uyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir