AnaSayfa / Genel / Kahve falında trende seyahat ettiğini görmek

Kahve falında trende seyahat ettiğini görmek

Kahve falında trende seyahat ettiğini görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, birçok dertle muhatap olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trende seyahat ettiğini gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler zararlı olmaya kalkışacaklardır.

Kahve falında trende seyahat ettiğini görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında trende seyahat yapmak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında trende çanta unutmak hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında trenden atlamak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında trende yolculuk görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında trenden inememek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trenden inmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine işaret eder.

Kahve falında trende asker görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, alkış alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir