Kahve falında tren makinisti olmak

Kahve falında tren makinisti olmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, makbul olan şeylere, ters giden olayların düzeleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tren makinisti olmak gördüyseniz:

  • İtirazlar, karşıt görüşler, yanlış yönlendirme veya öfke işle ilgili konuları daha da zorlaştırabilir.

Kahve falında tren makinisti olmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret eder.

Kahve falında tren makinisti görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makinist görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında makinist olmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına yorulur.

Kahve falında treni yakalamak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tren yolu ray görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, ilim irfan sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında tren geçtiğini görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil tren görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir