AnaSayfa / Genel / Kahve falında tosun almak

Kahve falında tosun almak

Kahve falında tosun almak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, küs arkadaşların barışacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulur.

Kahve falında tosun almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da olaylara fazla iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında iri tosun görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tosun kesildiğini görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında tosun görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında tosun sevmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında besili tosun görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tosun kesmek zenginlik içinde olacağına, birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında tosun satmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında sarı tosun görmek azap çektiğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir