AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta para bulmak

Kahve falında toprakta para bulmak

Kahve falında toprakta para bulmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, borçlarının hafifleyeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, yardımının olacağına inanılır.

Kahve falında toprakta para bulmak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güvenininiz ona veya tüm karşıt cinse karşı olan davranışlarınıza olan inancınızdan gelmelidir.

Kahve falında toprak altından para bulmak hayırlı kapıların açılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan para bulmak sorunların çabucak atlatılacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprakta para bulmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan eski para bulmak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprakta bozuk para bulmak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan altın para bulmak zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprakta demir para bulmak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında toprak kazıp para bulmak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir