AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta yüzük görmek

Kahve falında toprakta yüzük görmek

Kahve falında toprakta yüzük görmek eline geçen malları tutamayacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında toprakta yüzük gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızda fayda var.İş hayatınızda bir değişim süreci içine girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında toprakta yüzük görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına yorulur.

Kahve falında toprakta yüzük bulmak amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprakta altın yüzük bulmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine inanılır.

Kahve falında topraktan yüzük çıkarmak çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına yorulur.

Kahve falında toprak içinde yüzük görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan altın yüzük çıkarmak az çalışarak çok gezeceğine, hevesinin kursağında kalacağına yorulur.

Kahve falında toprağa yüzük gömmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan yüzük bulmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir