AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta yüzük bulmak

Kahve falında toprakta yüzük bulmak

Kahve falında toprakta yüzük bulmak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, işlerinin yoluna gireceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında toprakta yüzük bulmak gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız başka bir olaya başlayacaksınız.

Kahve falında toprakta altın yüzük bulmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine yorulur.

Kahve falında topraktan yüzük bulmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında toprakta yüzük bulmak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına yorulur.

Kahve falında toprakta kağıt para bulmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağın içinden altın bulmak geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine inanılır.

Kahve falında topraktan eski para bulmak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan madeni para bulmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağın altından para bulmak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir