AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta kaymak

Kahve falında toprakta kaymak

Kahve falında toprakta kaymak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, fedakârlıklar yapacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, rahat bir dönem yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında toprakta kaymak gördüyseniz:

  • Maddi değeri olan şeyleri korumalısınız.

Kahve falında toprak üstünde kaymak maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında toprak üzerinde kaymak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprakta kaymak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine delalettir.

Kahve falında toprağın kaydığını görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulur.

Kahve falında topraktan kaymak büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında sütün kaymağını yemek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su üzerinde kaymak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında kimlik kaybettiğini görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir