AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının arabasını sürmek

Kahve falında babasının arabasını sürmek

Kahve falında babasının arabasını sürmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, rahat bir hayatı olacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, kime gideceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının arabasını sürmek gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir rahatsızlıği önleyebilir.

Kahve falında babasının arabasını sürmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurda araba sürmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine işarettir.

Kahve falında başkasının arabasına sürmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının arabasını sürmek yokluğa, darlığa düşeceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla sürmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kısmetinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters araba sürmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, idealist kimse olacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın arabasını sürmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk yolda araba sürmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir