Kahve falında toprağın üzerine düşmek

Kahve falında toprağın üzerine düşmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağın üzerine düşmek gördüyseniz:

  • Üzerinizde stres veya baskı yaratan kişiler olabilir.

Kahve falında toprağın üzerine düşmek şansının kendisinden yana gideceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine işarettir.

Kahve falında toprağın içine düşmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağa sırt üstü düşmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sırt üstü toprağa düşmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında toprağın üstüne düşmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalettir.

Kahve falında toprak içine düşmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Kahve falında saçına ak düşmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına yorulur.

Kahve falında bir yerden düşmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, satışlarının ya da üretiminin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir