AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağın içinde olmak

Kahve falında toprağın içinde olmak

Kahve falında toprağın içinde olmak kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, ticaretin açılacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında toprağın içinde olmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğlimli olabilirsiniz.

Kahve falında evin içinde toprak kazmak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin içinde toprak görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, korkularını yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toz toprak içinde kalmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında toprağın içinde yılan görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksı içinde toprak görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak içinde kalmak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağın içinde toprak görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak içinde yılan görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir