AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağın altında altın bulmak

Kahve falında toprağın altında altın bulmak

Kahve falında toprağın altında altın bulmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağın altında altın bulmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlanmadığınız işleri yapmakta ısrar etmenizin bir anlamı olmayabilir.

Kahve falında toprak altında altın bulmak kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında topraktan altın bulmak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprak altında para bulmak işlerinin başarılı olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet eder.

Kahve falında toprak altından para bulmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağın altından para bulmak kısmetlerinin de kapanacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak altında hazine bulmak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Kahve falında toprakta altın yüzük bulmak malından ve parasından ziyan edeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine yorulur.

Kahve falında toprak içinde altın bulmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir