AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu saç görmek

Kahve falında toplu saç görmek

Kahve falında toplu saç görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında toplu saç gördüyseniz:

  • Özel hayatınızdaki kişiler başarılılarınızı engelleyebilir.

Kahve falında toplu saç görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topluca bir yere gitmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında toplu eşya görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine rivayet eder.

Kahve falında toplu iğne bulmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında toplu altın bulmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında toplu taşıma aracı kullanmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu salavat getirmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, işlerin çok büyümeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından toplu iğne çıkarmak kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir