AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını işerken görmek

Kahve falında babasını işerken görmek

Kahve falında babasını işerken görmek kişinin can derdine düşeceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasını işerken gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya çevrenizle ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar veya problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında babayla işe gitmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, zinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında babasını işerken görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında işyerinde ateş görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkasından iş çevirmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kazancının ilk önce azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işeyen inek görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerini yanarken görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında işyerinde kavga görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski işe başlamak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir