AnaSayfa / Genel / Kahve falında tıp fakültesini kazanmak

Kahve falında tıp fakültesini kazanmak

Kahve falında tıp fakültesini kazanmak heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, fakirlerin güleceğine delalet eder.

Kahve falında tıp fakültesini kazanmak gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmamalısınız.

Kahve falında tıp fakültesini kazanmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında tıp fakültesi görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına rivayet eder.

Kahve falında tıp fakültesinde okuduğunu görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fakülte kazanmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında hukuk fakültesini kazanmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işarettir.

Kahve falında hukuk fakültesi kazanmak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tıp kazanmak manevi olarak çok rahat edileceğine, rızkın ve kazancın artacağına tabir olunur.

Kahve falında tıpı kazanmak yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir