AnaSayfa / Genel / Kahve falında tıp fakültesinde okuduğunu görmek

Kahve falında tıp fakültesinde okuduğunu görmek

Kahve falında tıp fakültesinde okuduğunu görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, işinde çok ilerleyeceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tıp fakültesinde okuduğunu gördüyseniz:

  • Çabuk davranabilirseniz durumu kurtarabilirsiniz.

Kahve falında tıp fakültesinde okuduğunu görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında tıp fakültesini kazanmak kendisine kızacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında tıp fakültesi görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hukuk fakültesini kazanmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalet eder.

Kahve falında fakülte kazanmak çocuklar gibi şen olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında hukuk fakültesi kazanmak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hukuk fakültesi görmek işlerin günden güne artacağına, maddi gücünün de daimi olacağına inanılır.

Kahve falında fakülte görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir