AnaSayfa / Genel / Kahve falında tiksinerek kusmak

Kahve falında tiksinerek kusmak

Kahve falında tiksinerek kusmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, mutlu olunacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, düşmanların çok üzüleceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tiksinerek kusmak gördüyseniz:

  • Daha planlı hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında tiksinip kusmak çok iyi yerlere geleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tiksinerek kusmak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında tiksinerek öpüşmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında tikanik tuvalet görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında tiksinme görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, yenileneceğine ve can bulacağına delalettir.

Kahve falında tiksinerek yemek yemek iş hayatında saygı göreceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kusmak bir sınavdan geçileceğine, ister istemez çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kusmak sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir