AnaSayfa / Genel / Kahve falında tezek basmak

Kahve falında tezek basmak

Kahve falında tezek basmak yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, malvarlığının çok daha artacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulur.

Kahve falında tezek basmak gördüyseniz:

  • Kolayca başa çıkmanız mümkün olan konular size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Kahve falında tezek basmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tezeğe basmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına delalet eder.

Kahve falında inek tezeği görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tezeğe düşmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru tezek görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tezek yaptığını görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tezekten ev görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tezek temizlemek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir